Er valt nog zoveel te ontdekken in TPRS-land

Soms denk ik dat ik toch al heel veel van TPRS weet en met succes weet toe te passen in mijn lessen en soms heb je lessen waarna je denkt: waarom ging het niet zoals ik wilde? Heb ik iets over het hoofd gezien? Te weinig gecirkeld? Of misschien juist teveel?

Wat is het dan fijn dat er van die momenten zijn waarop je met andere TPRS docenten ervaringen kunt uitwisselen, zoals de regio-bijeenkomsten van TPRS Platform. Maar ook tijdens de Agen workshops afgelopen juli bijvoorbeeld. Alleen al het feit dat je met 80 gelijkgestemden lekker over TPRS kunt praten vond ik een fantastische ervaring (weer eens wat anders dan de verveelde gezichten die mijn familie en vrienden tegenwoordig maken als ik wéér eens over de goede kwaliteiten van TPRS begin).

Het observeren van andere docenten is zo ontzettend waardevol; hoeveel workshops je ook gevolgd hebt, hoeveel boeken en artikelen over TPRS je ook gelezen hebt, in mijn ogen gaat er toch niets boven een live voorstelling van geweldige en ervaren docenten. Mijn hersenen begonnen, ondanks de vakantieperiode, op volle toeren te draaien en na een week Agen had ik zo al genoeg inspiratie voor de start van het nieuwe schooljaar.

En gelukkig hoef ik geen heel jaar te wachten op de volgende workshops want in oktober 2016 organiseert TPRS Platform, voor de eerste keer in Nederland, een TPRS conferentie, wederom met geweldige gastdocenten en sprekers zodat ik daar weer inspiratie kan opdoen voor de rest van het schooljaar. Jij komt toch ook op 7 en 8 oktober  naar Amersfoort?
2016-07-29 09.25.10