ETPRS16 conferentie

      2 Comments on ETPRS16 conferentie
  • Uitnodiging voor ETPRS16 conferentie in Noord-Europa   English version

   NB Inschrijiving nog mogelijk tot en met 3 oktober
   NB Registration possible until the 3rd of October

   Schrijf je snel in want er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!
   Op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober  2016 organiseert de Stichting TPRS-Platform de allereerste internationale conferentie in Noord-Europa voor taaldocenten die kennis willen maken met TPRS én docenten die daar al (korte of langere tijd) mee werken. Ben je docent MVT of NT2 en geïnteresseerd in TPRS? Dan ben je van harte uitgenodigd!
   Meer weten over TPRS? Ga naar: Wat is TPRS.

   Workshops en coaching
   Tijdens de ETPRS-conferentie kun je deelnemen aan TPRS/CI-workshops en coaching. Ook kun je TPRS-lessen bijwonen die internationaal bekende docenten zullen geven aan echte leerlingen van het Vathorst College, steeds gevolgd door een nabespreking zónder die leerlingen. Daarbij kun je kiezen uit drie mogelijkheden: een programma voor beginners, een voor gevorderden en een speciaal voor NT2-docenten.
   Coryfee Stephen Krashen zal op zaterdag de conferentie afsluiten als keynote speaker.

   Voor wie?
   De ETPRS16 conferentie is voor docenten en leerkrachten die  moderne vreemde talen en NT2 lessen geven in:

  • het basisonderwijs
  • het voortgezet onderwijs
  • MBO/HBO Universiteiten
  • VE/taalinstituten

Organisatie
De drijvende kracht achter deze tweedaagse conferentie is het TPRS-Platform, wij zijn een non-profit organisatie van, voor en door (aankomende) TPRS-docenten. Wij organiseren als Platform  netwerkbijeenkomsten en introductieworkshops TPRS voor MVT- en NT2-docenten en wij willen nu ook op internationaal niveau docenten met elkaar verbinden en de kennis en vaardigheden op het gebied van TPRS vergroten.

Data, tijden en prijzen
Vrijdag 7 oktober 2016 van 09.00 tot 21.00 uur.
Zaterdag 8 oktober 2016 van 09.00 tot 18.00 uur.
Vathorst College Amersfoort.
Flyer TPRS invitation
TPRS conferentie schema

Kosten
Tarief €345,00.
De inschrijving sluit op 3 oktober 2016.
Inschrijving
Om je in te schrijven: ETPRS16
Schrijf je snel in, want er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!